Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Do Prahy mieri globálna hviezda TikToku, spevák Conor Maynard!
conor maynard
Zdroj: TS
SvetNewsČeskoEventyPOPVideo

Do Prahy mieri globálna hviezda TikToku, spevák Conor Maynard!

Conor Maynard mieri do Prahy

Britský hudobník Conor Maynard sa vďaka TikToku stal jedným z najsledovanejších indiepopových umelcov posledných rokov. Svoju dráhu nakopol, keď opustil veľké vydavateľstvo a dnes si jeho chytľavé songy o nešťastí v láske a pretĺkaní sa životom konečne našli cestu k miliónom poslucháčov po celom svete.

V rámci svojej letnej tour príde po prvý raz aj do Českej republiky, kde v pražských Žlutých lázních 25. augusta predstaví svoje najväčšie hity.

Jeho debutový projekt z roku 2012 sa v Anglicku stal ihneď číslom jeden. Najväčšiu slávu však zažíva až po desiatich rokoch na scéne, kedy sa rozhodol opustiť veľké vydavateľstvo a svoje skladby rovno zdieľal na sociálnych sieťach. Dnes patrí k najsledovanejším hudobníkom na TikToku.

Okrem toho, že na sociálnych sieťach predstavuje vlastnú tvorbu a fanúšikom poodhaľuje svoje súkromie a tvorivý proces, je známy aj pre svoje covery. Jeho verzie skladby You Broke Me First (v origináli od speváčky Tate McRae) má iba na Spotify takmer 100 miliónov prehratí.

Prekonávať všetky tieto veľké míľniky a zbierať čísla je pre mňa neuveriteľne uspokojujúce, obzvlášť po tom, čo som za sebou nechal posledných desať rokov vo veľkom labeli a rozhodol som sa ísť vlastnou cestou. Šlo naozaj o moje najlepšie rozhodnutie,“ prezrádza Conor.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame