renne dang
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Renne Dang vydáva novinku Chybí vzor, ktorej klip točil až vo Vietname! (VIDEO)

Renne Dang a novinka Chybí vzor

Český raper Renne Dang posúva svojím fanúšikom neočakávaný darček, vydáva nový singel Chybí vzor z pripravovaného albumu Navzdory! Novinka vyšla v pondelok, 1. mája aj s videoklipom, o ktorý sa postaral Viet Van. Ide o darček pre fanúšikov k šiestemu výročiu albumu Con Lai.

Ďakujem všetkým OG fans, ktorí to so mnou ťahajú už od začiatku,“ píše Renne v komentároch pod videom na YouTube.

Spustili sme predpredaj môjho nového albumu, ktorý vychádza už v máji a ponesie názov Navzdory. Album môžeš podporiť predobjednávkou CD + merchu a na oplátku ti príde mnou osobne podpísaný a o týždeň skôr, než bude na streamovacích platformách,“ uviedol Renne pred pár týždňami na Instagrame.

Projekt je už skutočne za rohom. Raper fanúšikom ďakuje za neustálu podporu, pričom hovorí, že dáva hudbe naozaj všetko a váži si, ako mu to jeho podporovatelia vracajú. „Ideme ďalej. Začína nová etapa,“ dodáva.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame