Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Spevák a raper Taomi vydal novinku Ty (Tomáš), onedlho vydá album (VIDEO)
taomi
Zdroj: Dorota Jedináková
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Spevák a raper Taomi vydal novinku Ty (Tomáš), onedlho vydá album (VIDEO)

Taomi nás pripravuje na nový album

V pondelok 1. mája, presne v deň svojich 25. narodenín, predstavil talentovaný slovenský raper a spevák Taomi svoj nový singel „Ty (Tomáš)“, ktorým odštartoval novú etapu svojej hudobnej tvorby. Singlom upozorňuje na pripravovaný album Echinacea, ktorý si jeho fanúšikovia budú môcť vypočuť už vo štvrtok 25. mája.

Novinka „Ty (Tomáš)“ je zároveň prvým sólo singlom po raperovej dlhšej odmlke a postupne vznikala počas horúcich dní minuloročného leta.

V tejto piesni spievam sám sebe, a to v spôsobe vďačnosti. Každý často zažívame pocity pochybností a tento song je len ukľudňujúca realita toho, že na to fakt mám – sme v pohode a sme vďační. Názov je slovná hračka, je to moje meno a je to o mne,“ približuje nový singel Taomi.

K chytľavému tracku, ktorému nechýba obrovská dávka motivácie, vznikol aj pôsobivý vizuál, o ktorý sa postaral uznávaný videomaker Adam Rohál. „S Adamom sa poznáme už dlho a máme kamarátsky vzťah. Je to skvelá osoba plná kľudu. Je pre mňa inšpiráciou a som rád, že sme konečne spolupracovali na celom projekte,“ vysvetľuje raper.

Nový album vyjde už o necelé dva týždne

Zaujímavosťou videoklipu je aj motív tzv. spikes, ktoré v hmatateľnej podobe predstavujú módny doplnok nápadne pripomínajúci kvet echinacea. O tento nápad sa s Taomim postaral začínajúci dizajnér Alex Achberger.

Chceli sme vymyslieť jednoduchý, špecifický a zapamätateľný objekt k celému albumu. Zo všetkých návrhov nám to krásne sadlo k názvu Echinacea, pretože spikes nápadne pripomínajú kvet na mojej hlave. Symbolizujú čistotu a intuíciu, ktorú si nosíme v sebe,“ dodáva s úsmevom Taomi.

Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na nový album Echinacea, ktorý im raper predstaví o necelé 2 týždne. Dovtedy im musí postačiť malá ochutnávka v podobe prvého singla „Ty (Tomáš)”.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS/Dorota Jedináková

Komentáre

Odporúčame