BBNO$ 070 Shake
Zdroj: TS
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Hudobník BBNO$ a raperka 070 Shake vystúpia v pražskom klube Roxy (VIDEO)

BBNO$ a 070 Shake mieria do Prahy

Kombináciu rapu a dobrej nálady má rád každý, svetoznámy hudobník BBNO$ a raperka 070 Shake ju onedlho prinesú aj do Prahy!

Kanadský hudobník s arménskymi koreňmi Alexander Leon Gumuchian alias BBNO$ ide proti prúdu a očakávaniam. Nákazlivú energiu svojej hudby príde predstaviť aj do Prahy, v klube Roxy vystúpi 27. júna 2023.

Jeho štyri roky starý hit Lalala mieri k miliarde streamov, o dva roky mladší singel Edamame sa k nej pomaly blíži tiež. Jeho pseudonym sa číta ako „baby no money“ a raper príde do Česka so svojimi hitmi, ktoré sú známe aj naprieč sociálnymi sieťami.

V detstve ho mama nútila hrať na klavír, vďaka ktorému objavil svoj zmysel pre rytmus, ktorý je pre jeho súčasnú tvorbu kľúčový. Vďaka Soundcloudu v Číne prerazil ešte pod menom Bbnomula a dnes mu hudba chutí. „Bude moja hudba niekoho zaujímať v budúcnosti? Netuším! Ale teraz sa náramne bavím.“ A my s ním.

Do Prahy príde aj 070 Shake

Hudba raperky 070 Shake vychádza z tých najtemnejších zákutí a tieňov duše. Jej jedinečný zvuk je ideálnym sprievodom k nociam plným ťažkých myšlienok. Na pódiu má však vždy gangsterskú flow, čo potvrdila aj na festivale Coachella.

Spolupracovala s producentom Fredom again.., Madonnou či so speváčkou Raye a do Prahy príde už 3. júla predstaviť svoj album You Can’t Kill Me. Mnohí z Vás ju budú poznať vďaka featuringu na hite Escapism. V najnovšom album sa však ešte viac ponára do svojho vnútra a skúma svoje slabé stránky.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS, YouTube

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame