Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Erik Tresor otvára novinkou Zbraň novú éru svojej hudby (VIDEO)
erik tresor zbraň
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Erik Tresor otvára novinkou Zbraň novú éru svojej hudby (VIDEO)

Erik Tresor a novinka Zbraň

Slovenský raper Erik Tresor je späť s novou skladbou, piesňou Zbraň otvára novú éru svojej hudby, ako píše na svojom Instagrame. Song vyšiel vo štvrtok, 20. apríla aj spolu s videoklipom a o produkciu novinky sa postaral Feezy Beatz. Zbraň sa v súčasnosti nachádza na piatom mieste v trendoch, Erik ďakoval fanúšikom na Instagrame ešte včera, kedy bol v tomto rebríčku o jedno miesto nižšie.

Chcem sa Vám poďakovať. Skladba Zbraň má 50-tisíc videní a sme šiesti v trendoch, vďaka Vám. Pozdieľajte to prosím ešte viac, nech ľudia vedia, čo ich čaká 5. mája,“ hovorí Erik v príbehu na svojom Instagrame. Upozorňuje tým na nové EP s názvom Sorry Mámo, ktoré vydá už budúci týždeň v spolupráci so slovenským producentom H00dinim.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame