Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Irit v debutovom albume Soul Nad Zlato o tom, že charakter je viac ako peniaze (VIDEO)
irit soul nad zlato
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Irit v debutovom albume Soul Nad Zlato o tom, že charakter je viac ako peniaze (VIDEO)

Irit a debutový projekt Soul Nad Zlato

Slovenský raper Irit vydal svoj debutový album s názvom Soul Nad Zlato, ktorý obsahuje 9 plnohodnotných trackov a jeden bonusový. V tom poslednom prípade ide o freestyle, ktorý vytvoril za 15-20 minút.

Doteraz ste mohli počuť 2 tracky, ktoré sme aj oklipovali a to Cadillac a Zlatí chlapci kde mám na feate môjho chábra Foresta Blunta. Pár dní dozadu vyšiel 3. track Ghettoven a ten je za mňa dosť salva,“ hovorí Irit. Celý album sa nesie v duchu, že je charakter vždy nad peniazmi bez ohľadu na ich súčasnú dôležitosť.

Projekt obsahuje piesne vo viacerých žánroch, vrátane R&B vďaka piesni Vo svete kde je chlad, kde hosťuje Dominika Mirgová. Všetko, čo tam hovorím sú príbehy a vibe z nášho prostredia kde trávime čas a kde sme vyrástli.. síce už nejaký čas nebývam v našom hoode ale stále som KK reprezent. Vypočuj si a posúdiš sám,“ dodáva.

Irit o albume, v ktorom je kúsok z neho

Na záver by som sa chcel poďakovať všetkým ľuďom, ktorí sa so mnou na tomto počine podieľali. A to moji chlapci za kamerou VOLAMSACALLMAN a MARKO SEWEROVSKY, ktorý sa postaral aj o grafiku a dizajn celého CD. PATRIK RIVIER spravil na tej doske tak tlstý zvuk že odchod a to sa nejdeme baviť o slohe čo mi tam nastrelil na náš track Pod hviezdami.

Irit ďakuje aj Dominike Mirgovej za vokály, ktoré piesni dali atmosféru, ktorú potrebovala. V neposlednom rade ďakuje aj všetkým podporovateľom, ktorí album posunú do sveta. Je to celé kúsok zo mna a mám strašnú radosť že sa mi to podarilo dať dokopy aj vo forme CD.“ Nájdeš ho v našom Ruka Hore shope.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame