Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murin, Separ, Pil C a salámová pizza v klipe k songu Testy (VIDEO)
alan murin separ pil c
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Alan Murin, Separ, Pil C a salámová pizza v klipe k songu Testy (VIDEO)

Alan Murin, Separ a Pil C v spoločnom klipe

V novom klipe sa spojili tri popredné mená domácej scény, Alan Murin, Separ a Pil C sú vo vizuáli k songu Testy z albumu Trueself! Alan síce vydal album ešte na jeseň, no neprestáva nás zásobovať novými vizuálmi. O video sa postaral Juro Danko (JD).

Pred nami sú testy. Nikto neni bez chýb, ale keď mám vás tak sa nemám čoho báť. Sto tisíc krát si zachovali jedinú tvár. Ďakujem Separovi a Pil Cimu za skvelú spoluprácu,“ píše spevák na Instagrame.

Čautee, obrovské ďakujem za vašu podporu a krásne reakcie. Veľmi sa teším, že sa vám skladba Testy a jej nový vizuál páčia. Skladba je z Albumu Trueself. Ak ešte nemáš ten svoj, utekaj na Ruka Hore a kúp si posledný kus.

Určite tam je už len jeden posledný ktorý si o chvíľku kúpi niekto iný ak nie ty a premeškáš životnú príležitosť,“ píše Alan. S týmito slovami naplno súhlasíme, takže okamžite utekaj na náš shop!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame