momo sám to risknem
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Momo si v novinke Sám to risknem spieva „pampampam“ a spomína na minulosť

Momo vydal novinku Sám to risknem

Momo teší fanúšikov ďalšou novinkou, po songu Rare, ktorá vyšla na konci marca, je tu pieseň s názvom Sám to risknem. Song vyšiel vo štvrtok, 20. apríla, pričom o jeho produkciu sa postaral H00dini a o mix/master Marek Šurin. Novinka síce vyšla bez videoklipu, no poslucháčom to v žiadnom prípade nevadí, čo potvrdzujú aj komentáre pod videom.

Od Moma sa nedá čakať zlý track. Lebo beat je stále bomba a keď začne Momo, tak je to stále náklad pravdivých slov a k tomu flow. Momo ma stále baví. Som rád, že tu niekto ostal, kto vie stále zadeliť,“ píše jeden z komentujúcich na YouTube.

Nuž, iné sa ani nedalo čakať. Samozrejme ďalšia bomba. Tvoje skladby ma posúvajú ďalej a dávajú mi silu vydržať v tejto ťažkej sku*venej dobe. Ďakujem Roman! Mám Ťa rád,“ dopĺňa ďalší poslucháč.

Momo si pri príležitosti vydania novinky Rare pre svojich fanúšikov pred pár týždňami pripravil aj exkluzívny nový merch. V našom Ruka Hore shope stále nájdeš dve nové tričká a dve nové mikiny v bielozelených a čiernozelených farbách s nápisom Rare uprostred.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame