separ flowdemort tour turné
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Separ láme rekordy, album Flowdemort je u nás najstreamovanejší za prvých 24 hodín

Separ s albumom Flowdemort láme rekordy

Separ so svojím najnovším albumom Flowdemort láme rekordy, s čím sa pochválil na svojom oficiálnom účte na Instagrame. Ja fakt nechcem furt machrovať, ale čo mám robiť, keď sa stále deje niečo takéto? Flowdemort sa stal najstreamovanejším albumom na Slovensku za prvých 24 hodín, ale aj celkovo. Za prvý deň ste tam *ebli 1,2 milióna streamov,“ píše raper na svojom Instagrame.

Zároveň dodáva, že doterajší rekord držal Pil C s posledným albumom, ktorý si fanúšikovia počas prvého dňa pustili 800-tisíc krát. Dnes má Flowdemort už 14 miliónov, a to tam nemám ani jedného primary artist, to je na slovenské pomery solídny prepal. A to sa bavíme len o Spotify. Zároveň sme prekonali hranicu pol milióna monthly listeners. Ďakujem aj Peteri Pepe, že mám v tento deň hotovú aj ‚odmenu‘ za dobre vykonanú prácu. Vidíme sa na tour,“ dodáva Separ.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame