Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sleduj prvý diel našej novej relácie Street Talk, hosťom je Separ (VIDEO)
separ street talk
Zdroj: youtube.com
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

Sleduj prvý diel našej novej relácie Street Talk, hosťom je Separ (VIDEO)

Prvým hosťom relácie Street Talk je Separ

Pripravili sme si pre teba nový koncept, ktorý sme nazvali Street Talk a naším cieľom je zobrať známych umelcov na staré miesta. Hosťom prvého dielu je raper Separ, ktorý sa spolu s našim tímom a moderátorom Osťom vybral späť na bratislavské sídlisko Dúbravka, kde to všetko začalo. 

Aj keď som bol posledný v triede, čo mal mobil a ani ten nebol úplne dobrý, tak v tej dobe boli také deti, že keď bol niekto bohatší, tak boli krutí. Robia si z druhých srandu, ale ja som to vždy vedel obrátiť vo svoj prospech, tak to funguje doteraz. Keď sa mi niečo stane, otočím to tak, že z toho vyťažím,“ hovorí Separ.

V rámci takmer hodinového dielu zamieril Osťo so Separom na jeho starú základnú školu, kde ho po prvý raz zadržala polícia, keď sprejoval graffiti na stenu školy. Dnes na ňu sprejovať mohol, pretože dostal špeciálne povolenie. Následne sa prešli zo školy až k Separovmu domu a pozreli sa na miesta, kde strávil detstvo.

Video bolo zakončené rozhovorom na listening session nového albumu Flowdemort, v ktorom Osťo s členom skupiny DMS rozoberá všetky skladby nového projektu. Video nájdeš na našom YouTube kanáli, ale pozrieť si ho môžeš aj v článku nižšie. Sponzorom relácie je Street Water.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame