the weeknd coachella
Zdroj: Instagram/reprofoto/theweeknd
SvetNewsEventyHIP-HOPPOPVideoZahraničie

The Weeknd na festivale Coachella odpremiéroval novinku Double Fantasy (VIDEO)

The Weeknd vystúpil na festivale Coachella

The Weeknd počas uplynulého víkendu potešil fanúšikov a prekvapil ich vystúpením na festivale Coachella. Vlastným menom Abel Tesfaye sa na pódium dostal počas koncertu producenta Metro Boomina, s ktorým odohral piesne Faith, Escape from LA a Heartless z albumu After Hours či Low Life, na čo si zavolal aj rapera Futurea.

Na stage sa však dostal aj ďalší raper, 21 Savage, ktorý spoločne s chalanmi odprezentoval populárny song Creepin‘. The Weeknd svoju návštevu na Coachelle zavŕšil premiérou skladby Double Fantasy, ktorá je súčasťou albumu The Idol Vol. 1. Pokiaľ ti tento názov nič nehovorí, The Idol je názov seriálu, na ktorom sa The Weeknd spolupodieľal a dokonca v ňom aj hrá. Dátum vydania seriálu ešte nepoznáme, no vieme, že bude vydaný na platforme HBO.

Nový album síce ešte ohlásený nebol, no The Weeknd už v minulosti potvrdil, že projekty After Hours a Dawn FM sú súčasťou trilógie, ktorá by nasledujúcim projektom mala byť zavŕšená. Zatiaľ nám teda asi bude musieť stačiť živé vystúpenie The Weeknda, Kaytranadu a Mikea Deana na pražskom letisku Letňany. S kým sa vidíme v auguste v Prahe?

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, complex.com

Zdroj titulného obrázku: Instagram/reprofoto/theweeknd

Komentáre

Odporúčame