adiss
Zdroj: instagram.com
News

ADiss bude v roku 2023 aktívny, fanúšikov pripravuje na veľký rok. Čo chystá?

ADiss bude v roku 2023 aktívny

Slovenský raper a producent ADiss má pre svojich fanúšikov dobré správy, rok 2023 bude pre nich z pohľadu novej hudby poriadne bohatý. Tento rok vydám ešte veľmi veľa hudby, asi mi nič iné ani neostáva, iba to hrotiť. Môj umelecký šuflík obsahuje toľko skladieb, že sám neviem, kde skôr začať, píše na svojom Instagrame.

So Šortym máme pripravené nové EP. Pre každého milovníka hudby pripravujem jedinečný projekt, jediný svojho druhu. Keď tu bol Raunii, spravili sme pár skladieb a bola by škoda, keby zostanú iba u mňa,“ tvrdí raper, ktorý svojim priaznivcom zároveň ďakuje za podporu: Verím, že ste v tom so mnou a tešíte sa ako ja, že ma to ešte baví a odovzdávam tomu všetko.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram, YouTube

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame