hex kde je tu láska?
Zdroj: TS
NewsPOP

Skupina Hex o pár dní vydá jubilejný album „Kde je tu láska?“ so známymi hosťami

Hex vydá nový štúdiový album

Jubilejný 10. album skupiny Hex sa volá Kde je tu láska?“ a hudobne je rovnako pestrý a farebný ako jeho obal, ktorý vytvoril výtvarný umelec Erik Šille. Novinka obsahuje desať skladieb vrátane úspešných singlov Mesto stratilo dych, Možno si pamätáš a Pomaranče z Kuby.

Pestrosť albumu si Hexáci udržali aj v hosťoch, ktorých si do nahrávacieho štúdia pozvali. V jednotlivých songoch budete počuť spev Ivana Táslera, Emmy Drobnej, Tamary Kramar, Laury Weng, Veca, Serenaders’s Sisters, Milana Cimfeho a Kataríny Žúžiovej.

O výrazné fotografie v booklete sa postaral dvorný fotograf úspešného seriálu Peaky Blinders, Robert Viglasky. „Kde je tu láska?“ vychádza na CD, vinyle i limitovanej MC kazete.

Tracklist:
1. Motorový čln
2. Kde je tu láska ?
3. Možno si pamätáš
4. Iná ako ostatné
5. Pomaranče z Kuby
6. Navždy mladí
7. Chlapec (pre Ďuďa)
8. Balená vetrom
9. Dni keď bolo dobre
10. Mesto stratilo dych

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

hex kde je tu láska
Zdroj: TS

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame