Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Vec, Zverina a Supa v novinke Šibi Yo kritizujú veľkonočné zvyky (VIDEO)
vec zverina supa
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Vec, Zverina a Supa v novinke Šibi Yo kritizujú veľkonočné zvyky (VIDEO)

Vec, Zverina a Supa majú novinku

Sviatky Veľkej noci, ktoré Slovákov už dlhodobo delia na dva tábory, sú za dverami. Pre niekoho sú tradičné zvyky v podobe šibania a oblievania náramnou zábavou, druhá časť verejnosti v tom vidí iba utrpenie a poníženie.

„Tradičné domáce násilie“ už dnes neodsudzujú iba ženy, ale aj muži, konkrétne traja slovenskí raperi. Známe mená domácej hip-hopovej scény, Vec, Zverina a Supa, vydali pieseň Šibi Yo v rámci spoločného projektu CP Kombo, pod ktorým vydávajú skladby iba príležitostne.

Začiatok sprievodného videoklipu môže síce vyznieť vtipne, no v skutočnosti ide o tvrdú spoločenskú kritiku a nastavenie zrkadla tým, čo spomínané zvyky uznávajú, uvádza Startitup.

Melódia v refréne je fanúšikom hip-hopu dobre známa

Vec navrhol vytvoriť pieseň na túto tému už pred tromi rokmi, no kvôli hlavným projektom jednotlivých raperov sa im výsledok podaril zrealizovať až dnes. Vlastným menom Branislav Kováč však tvrdí, že na niektoré veci treba počkať a čas im môže iba pomôcť.

Keďže je Veľká noc každý rok, vedeli sme, že téma nikam neutečie,“ tvrdí Vec, ktorý je autorom textu i hudobného podkladu, ktorý má s videoklipom spoločnú znepokojivú temnú atmosféru.

Ako uvádza Hudba, inšpiráciu pre refrén znalcom rapu predstavovať netreba. CP Kombo si ho osvojilo z jedného z najväčších hitov hip-hopovej scény 90. rokov Shimmy Shimmy Ya od Ol‘ Dirty Bastarda, zosnulého člena legendárneho Wu-Tang Clanu.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, hudba.zoznam.sk, startitup.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame