Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dame čoskoro vyrazí na tour k albumu Frí Dom, prebehne v júni (VIDEO)
dame FRÍ🏠
Zdroj: YouTube/DMS RECORDS
NewsEventyHIP-HOPSlovensko

Dame čoskoro vyrazí na tour k albumu Frí Dom, prebehne v júni (VIDEO)

Dame plánuje júnovú tour

Fanúšikovia sa zrejme konečne dočkajú, Dame na svojom Instagrame všetkých pripravuje na svoju očakávanú tour k albumu Frí Dom. Člen skupiny DMS tak nasleduje kroky svojho kolegu, Separa, ktorý fanúšikom predstavil svoju Flowdemort tour. Obaja však na tour vyrazia aj s ďalšou známou tvárou.

Info a zastávky tour k môjmu novému albumu vyhodíme čoskoro, riešime posledné detaily, väčšina tour prebehne v júni. Separ aj ja budeme hrať svoje sólo koncerty so Smartom za chrbtom, takže vždy k vám dôjdu dve tretiny DMS a na každej zastávke natočíme s Marošom Šestákom aj niečo do #DMSLIFE. Čoskoro viac info, mám toho nachystaného ešte viac o čom zatiaľ neviete,“ uviedol Dame na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame