Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Český spevák Michal Horák je mafiánsky kápo v novinke Síť záchranná (VIDEO)
michal horák síť záchranná
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsFUNKJAZZPOPVideo

Český spevák Michal Horák je mafiánsky kápo v novinke Síť záchranná (VIDEO)

Michal Horák a novinka Síť záchranná

Píše sa síce rok 2023, ale Michal Horák sa spolu s kapelou v klipe k singlu Síť záchranná vracia v čase takmer sto rokov späť. Dej klipu je zasadený do roku 1927 a vďaka všetkým vychytávkam vyzerá špičkovo, ba až filmovo. Nový klip predznamenáva príchod tretieho štúdiového albumu populárneho pesničkára z Česka.

S chalanmi z Trocha Klidu sa poznáme neskutočne dlho a už sme spolu čo-to zažili, takže prirodzená chémia pri písaní textu pesničky bezpochyby fungovala. Čo sa muziky týka, tam som sa tentokrát inšpiroval jazzom a gospelom, pretože to jednoducho milujem a prišlo mi to k téme a nálade piesne úplne ideálne,“ hovorí Michal Horák ku kolaborácii s 5-člennou šumperskou partiou.

Song je prvou ochutnávkou z Michalovho nového albumu, ktorého vydanie je plánované na jeseň tohto roka. Pesnička je zároveň oslavou pevného mužského priateľstva a ako Horák podotýka – „všetky príhody z piesne sú absolútne pravdivé“. Samotný klip vznikal tento rok vo februári.

Na prípravách nakrúcania som sa tentokrát podieľal viac než obvykle. Klip sa totiž točil v mojom rodnom Hradci Králové a v dedine, kde som vyrastal. Možno práve vďaka tomu sme mali s lokáciami neskutočné šťastie a mohli sme si dovoliť fakt veľkolepé zábery. S chalanmi i s celým štábom totálne milujeme hru Mafia a poznáme naspamäť všetky hlášky. O zábavu bolo teda na pľaci postarané, keďže celý klip sa odohráva v rovnakom prostredí,“ dodáva Michal k nakrúcaniu.

Michal má v pláne koncert na dobrú vec

Ďalšou významnou udalosťou v Michalovom kalendári bude spomínaný aprílový koncert pod šírym nebom na pomoc Sdružení Neratov s podtitulom „Potrebujeme novú strechu kostola“.

K tomuto koncertu som sa odhodlával dlho, pretože mám na domácej pôde trému, a predsa dosť mojich pesničiek vzniklo práve v súvislosti s týmto miestom. Ale s trémou mi dosť pomáha fakt, že urobíme dobrú vec a pomôžeme Sdružení Neratov opraviť strechu krásneho a známeho kostola v Orlických horách, kde sa konieckoncov vydávali obe moje sestry a kde som mal jeden zo svojich prvých koncertov.

Takže to do seba vlastne celé zapadá a my sa i s celou kapelou budeme veľmi tešiť!“ komentuje mladý pesničkár a čerstvý magister Pedagogickej fakulty UK. Benefičná akcia sa uskutoční 23. apríla na futbalovom ihrisku vo Vysoké nad Labem.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame