monika bagárová p.a.t.
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsFUNKHIP-HOPLatinoPOPVideo

Monika Bagárová a P.A.T. vydali spoločnú latino novinku Nečekám (VIDEO)

Monika Bagárová a P.A.T. s novinkou

Spojenie, ktoré sa zdá byť tak prirodzené, až je prekvapujúce, že je debutové, Monika Bagárová a P.A.T. majú totiž skutočnú hudobnú chémiu. Dokazujú to v spoločnej novinke Nečekám, ktorá vyšla v nedeľu, 19. marca aj spolu s videoklipom. Song sa pritom objaví aj na P.A.T.-ho najnovšom štúdiovom projekte s názvom Baro Raj, na ktorý nás pred týždňom pripravil rovnomennou ochutnávkou.

P.A.T. na svojom Instagrame pravidelne predstavuje hostí, ktorí budú súčasťou nového projektu a je zjavné, že pôjde o album, ktorý bude plný hviezdnych mien. Prvým ohláseným menom bol spevák Tomáš Botló, nasledovali raperi Mega M, Bobby Blaze, Rytmus či česká speváčka Lucie Bikárová. Počas posledných dní do tohto zoznamu pribudli aj raperi Momo a Refew a speváci Jaroslav Oláh či speváčka Monika Bagárová.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame