ben howard
Zdroj: TS
KLIPSvetNewsČeskoEventyFOLKPOPSlovenskoVideo

Britský hudobník Ben Howard vystúpi v roku 2023 na Slovensku i v Česku! (VIDEO)

Ben Howard zavíta v roku 2023 k nám

Britský hudobník Ben Howard vystúpi 11. júla 2023 v Prahe v rámci letnej koncertnej série My Kind of Summer. Držiteľ dvoch prestížnych cien Brit Awards predstaví so svojou kapelou svoj najnovší album Collections from the Whiteout v pražských Žlutých lázních. Atmosférické piesne z nového projektu však, samozrejme, doplnia aj známe hity ako Old Pine, Keep Your Head Up či Only Love.

Poriadny rozruch vyvolal už jeho debutový album Every Kingdom z roku 2011, ktorý vtedy predstavil na hlavnom pódiu svetoznámeho britského hudobného festivalu Glastonbury. Do Prahy sa vracia po prvý raz od júna 2018, kedy hral vo vypredanom Veľkom sále Lucerny.

Čoskoro 36-ročný rodák z Richmondu však poteší aj slovenských fanúšikov. Patrí totiž medzi hlavné ťaháky 26. ročníka festivalu Pohoda, ktorý sa bude opäť konať na letisku v Trenčíne. Futbalový fanúšik Liverpoolu na Slovensku ešte nikdy nehral, takže si jeho premiéru nenechaj ujsť. Festival Pohoda sa uskutoční tesne pred jeho koncertom v Prahe, teda od 6. do 8. júla 2023.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS, pohodafestival.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame