Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Slovenský raper WTFMAX vydal svoj debutový projekt Netopier (VIDEO)
wtfmax netopier
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Slovenský raper WTFMAX vydal svoj debutový projekt Netopier (VIDEO)

Slovák WTFMAX a jeho debut Netopier

Mladý slovenský talent WTFMAX vydal 16. marca 2023 svoj debutový sólový projekt s názvom Netopier, na ktorom pracoval šesť mesiacov. Na album si dlho netrúfal a čakal, kým príde ten správny čas. Písal som, spoznával ľudí, zažíval príbehy a všetko toto som odrazil do albumu,“ hovorí Max.

Súčasťou projektu sú hostia, ktorých si Max váži, pretože nedokáže tvoriť s ľuďmi, ktorým neverí ich texty. Medzi hostí patrí Totally Nothin z rovnakého labelu FORLIFE TERRITORY, Skelly, WHTEVR, Lil Grippie, pre mňa veľmi dôležitý interpret BADBOY BERLIN ale aj slovenská speváčka Vanessa Weisz.

Keďže je v českom vydavateľstve, tvorí prevažne s interpretmi z Česka, ale spoluprácam so Slovákmi sa nebráni. Má však pocit, že slovenská scéna nie je tak otvorená a každý si tu „hrabe na svojom piesočku“. 

Žánrovo sa neškatuľkuje a vo svojej tvorbe sa snaží priniesť čo najpestrejšiu paletu žánrov, čo potvrdzuje aj kombináciou gitarových inštrumentálov, melodického drillu, hyperpopu či pomalších beatov. Na klipoch pracuje sám, edituje ich a točí s dobrým priateľom Tomášom Trajterom.

V hudbe mi ide hlavne o predanie emócie. Ukázať ľuďom, že nie sú na to sami. Každý track má za sebou iný príbeh. Pre mňa najosobnejšia vec z albumu je posledný track ‚Osud si nevyberá‘, ktorý bol napísaný a nahraný v deň, kedy mojej priateľke zomrel otec. Táto skladba by mala slúžiť ako pamiatka a zároveň pomôcť ľuďom ktorí môžu práve prežívať podobné obdobie,“ uvádza autor.

V albume sa nachádzajú časti z jeho poznámkového bloku, vrátane pohľadu na dnešný svet či problémov so závislosťami. O zvuk sa postaral Nic WHTEVR, cover nafotila Maxova priateľka a editoval ho Michal Hošek. Projekt Netopier nájdeš na všetkých streamovacích službách.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame