timea validation
Zdroj: TS
NewsPOPRnB

Talentovaná Slovenka TIMEA vydáva výnimočný singel Validation (VIDEO)

Slovenská speváčka TIMEA a jej novinka

Speváčka a skladateľka Timea dnes vydala svoj nový singel s názvom Validation a ohlasuje svoje druhé štúdiové EP. Projekt bude vonku v máji 2023.

Validation som tvorila dlho a pesnička mala veľa verzií, kým sme sa dostali k tej, ktorú vy môžete počuť dnes. Bol to proces presviedčania samej seba, že si verím dostatočne na to, aby som povedala veci, o ktorých si želám, aby boli raz 100% pravdou. Je to veľmi osobná pesnička o dovolení si tvoriť s otvorenou mysľou.“ 

Novinka vznikala v bratislavskom štúdio PULP v spolupráci s Jakubom Hríbikom a hudobníkmi Mattiom Mullerom (bicie), Michalom Šelepom (basa, koprodukcia), Lukášom Hlaváčom (gitara) a Petrom Kunzom (klávesy). „Som veľmi vďačná, že mám možnosť spolupracovať s ľudmi, ktorí ma inšpirujú.

Timeu čaká nabitý rok 2023

Speváčka patrí medzi mená, ktoré na slovenskej scéne v súčasnosti rezonujú. Na scénu vstúpila v roku 2020 so svojím debutovým EP Confusion of Warmth, pričom netrvalo dlho a jej pesničky rotovali v slovenských a českých rádiách.

Od debutového projektu už vydala niekoľko singlov a hrala na veľkých festivaloch v Čechách a na Slovensku. Okrem iného tiež predskakovala americkej speváčke Madison McFerrin a prednedávnom odohrala svoj prvý koncert v Austrálii.

Timea hovorí, že jej blízka budúcnosť bude dosť nabitá, jej nové EP vyjde v máji, pričom naplánované je aj jej prvé turné, merch, vystúpenie na festivale Colours of Ostrava a koncert vo Viedni. “2023 bude super rok, cítim to v kostiach! Veľmi, veľmi sa teším keď so svetom zazdieľam všetko na čom som ja a ľudia okolo mňa dlho pracovali,” dodáva.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Spotify, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame