luca brassi10x ghetto maradona
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsČeskoEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Luca Brassi10x ohlásil slovenské turné k albumu Ghetto Maradona (VIDEO)

Luca Brassi10x a jeho slovenské turné

Po Zayovi, Kalim, Petrovi Pannovi, Majkovi Spiritovi, Grimasovi či Separovi ohlasuje turné po Slovensku aj raper Luca Brassi10x. O plánovanej šnúre koncertov po kluboch a festivaloch informoval na svojom Instagrame. Projekt, ktorý vyšiel 22. novembra 2022, je minimálne na Spotify pomerne populárny. To potvrdzuje fakt, že pieseň Môj Život, na ktorej hosťuje český raper Yzomandias, má 63-tisíc prehratí, čo je najmenej z celého albumu.

Koncertná šnúra by mala odštartovať 14. apríla oficiálnym krstom projektu v bratislavskom Randal Clube. Nasledovať budú mestá ako Bardejov, Radošina a Poprad, v ktorých Luca odohrá svoje klubové vystúpenia a od mája už pôjde prevažne o koncerty v rámci hudobných festivalov po celom Slovensku. Nezabudol však ani na svojich fanúšikov z Česka, 22. júla vystúpi na pražskom festivale Frontline.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa GHETTO MARAD❄️NA10x (@lucabrassi10x)

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame