sziget 2023
Zdroj: youtube.com
NewsEventyVideoZahraničie

Festival Sziget ohlásil 2. vlnu interpretov, prídu Lorde, Macklemore či Mumford & Sons (VIDEO)

Festival Sziget predstavil 2. vlnu interpretov

Hudobný festival Sziget, ktorý sa každoročne koná v hlavnom meste Maďarska, ohlásil hviezdami nabitú druhú vlnu interpretov. Slováci tak budú mať neďaleko svojich hraníc možnosť vychutnať si koncerty tých najväčších svetových hviezd. V 1. vlne šlo o mená ako Billie Eilish, Imagine Dragons, David Guetta, Niall Horan či Florence & The Machine. Druhá vlna však v žiadnom prípade nezaostáva.

Hlavnými hviezdami sú novozélandská speváčka Lorde, ktorú si mnohí spájajú s megahitom Royals a úspešnými albumami Pure Heroine, Melodrama či Solar Power. Ďalším menom je americký raper Macklemore, ktorý v júni oslávi už svoje 40. narodeniny. Do Budapešti zavíta aj britská skupina Mumford & Sons, britský producent Bonobo a mnohí ďalší. Pokiaľ máš záujem pozrieť sa len na jeden zo šiestich možných dní, k dispozícii sú aj jednodňové vstupenky.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, szigetfestival.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame