p.a.t. baro raj
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

P.A.T. chystá nový album, pripravuje nás naň novinkou Baro Raj (VIDEO)

P.A.T. vydal novinku Baro Raj

Pouličný Autor Tónov, Franto či P.A.T., skrátka známy slovenský raper, vydal novinku Baro Raj, ktorou nás pripravuje na očakávaný album. Song vyšiel aj spolu s videoklipom v nedeľu, 12. marca a ide o prvý videoklip z nového štúdiového projektu od albumu Všetko bude dobré, ktorý vyšiel ešte v roku 2021. Raper zároveň na Instagrame potvrdil, že novinka dostala názov po albume, keďže aj ten sa bude volať Baro Raj.

P.A.T. na svojom Instagrame pravidelne predstavuje hostí, ktorí budú súčasťou nového projektu a je zjavné, že pôjde o album, ktorý bude plný hviezdnych mien. Prvým ohláseným menom bol spevák Tomáš Botló, nasledovali raperi Mega M, Bobby Blaze, Rytmus či česká speváčka Lucie Bikárová. Pokiaľ máš záujem zúčastniť sa natáčania klipu s Rytmusom, ktorý sa uskutoční v nedeľu, smeruj na Instagram P.A.T.-ho, v stories nájdeš všetky informácie.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame