Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael a Ronie vydali spoločnú tanečnú novinku Princezná (VIDEO)
yael ronie
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Yael a Ronie vydali spoločnú tanečnú novinku Princezná (VIDEO)

Yael a Ronie v spoločnej novinke

Yael si pred pár týždňami zavolal Ronie iba do videoklipu k songu Arabela, no pred pár hodinami nám priniesli aj spoločnú novinku Princezná. Spolupráca dvoch slovenských spevákov vyšla v nedeľu, 12. marca a medzičasom sa už dostala aj na 7. miesto v hudobných YouTube trendoch. O réžiu vizuálu sa postaral Martin Miko a tím Illuminate Production, pričom hudobnú stránku skladby zobstaral Maxo Mikloš a Miroslav Chyška.

Ahojte princessky a princessáci, ďakujeme Vám za krásne komentáre, zdieľania a všetky správy. My sa z toho strašne tešíme a ja chcem touto cestou poďakovať za Vás, ktorým sa to páči, ale aj poďakovať všetkým, ktorí na tom pracovali, lebo ich bolo naozaj veľa. Bol to veľký kus roboty a teším sa, že to tak vyšlo. Teším sa, že môžem robiť s tými najlepšími. Nech sa tomu darí,“ hovorí Ronie na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame