Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ oznámil dátumy svojej jarnej Flowdemort tour! Tu je zoznam všetkých miest
separ flowdemort tour turné
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsČeskoEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Separ oznámil dátumy svojej jarnej Flowdemort tour! Tu je zoznam všetkých miest

Separ a jeho Flowdemort tour

Raper Separ, vlastným menom Michael Kmeť, fanúšikom na Instagrame oznámil dátumy Flowdemort tour k jeho očakávanému albumu. Tento projekt vyjde už v marci a pôjde o prvý projekt od OG, ktorý sme dostali 3. mája 2020.

Nápis Flowdemort vznikol spojením flowu a milovanej/nenávidenej postavy zo ságy Harry Potter a zachytiť si ho už mohol/a na Separovom instagrame v biu. Pieseň Flow Kmeť, ktorá sa na streamovacích službách objavila už 22. júla 2022, je súčasťou pripravovaného albumu spolu so songom New York Freestyle.

Po Majkovi Spiritovi, Kalim a Pil C-im sa tak na turné vydá aj Separ. Sieť koncertov začne 21. apríla v Zemianskych Kostoľanoch v klube La Striga. Počas piatich týždňov sa zastaví aj v banskobystrickom Ministry Of Fun, bratislavskej Refinery Gallery či v pražskom klueb SaSaZu.

Tešiť sa teda môžu aj českí fanúšikovia, ktorých okrem hlavného mesta príde pozrieť aj do Ostravy, kde tour 27. mája ukončí. Predpredaj vstupeniek je oficiálne spustený a predpredaj albumu Flowdemort sa spustí už v piatok, 3. marca.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame