Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Skrillex je späť s náložou dance-popu v novom albume Quest For Fire (VIDEO)
skrillex quest for fire
Zdroj: Wikimedia Commons/Alfred Pietroni, Instagram/reprofoto/skrillex
KLIPSvetNewsDnBEDMHIP-HOPPOPVideo

Skrillex je späť s náložou dance-popu v novom albume Quest For Fire (VIDEO)

Skrillex vydal album Quest For Fire

Americký spevák, producent a DJ Skrillex je po deviatich rokoch späť s novým sólovým albumom s názvom Quest For Fire. Ten sa na streamovacích službách oficiálne objavil dnes, 17. februára 2023 a obsahuje mnohé zaujímavé spolupráce i známe single. Fanúšikom elektronickej hudby je už určite známa spolupráca s Fredom again.. a Flowdanom v songu Rumble, prípadne so Starrah a Four Tetom v skladbe Butterflies.

Skrillex sa nám naposledy sólovým albumom pripomenul v roku 2014 prostredníctvom projektu Recess. O rok neskôr vytvoril s DJom Diplom duo Jack Ü, ktoré v roku 2015 vydalo aj spoločný album. Ten obsahuje niekoľko známych hitov, vrátane songu Where Are Ü Now s Justinom Bieberom a Take Ü There s Kieszou. Pokiaľ máš záujem vidieť Skrillex naživo, 6. júla vystúpi v srbskom Novom Sade v rámci festivalu EXIT.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: Wikimedia Commons/Alfred Pietroni, Instagram/skrillex

Komentáre

Odporúčame