Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Po viac než 20 rokoch existencie mieria Fall Out Boy debutovo do Prahy (VIDEO)
fall out boy
Zdroj: TS
KLIPSvetNewsPOPROCKVideo

Po viac než 20 rokoch existencie mieria Fall Out Boy debutovo do Prahy (VIDEO)

Fall Out Boy po prvý raz v Prahe!

Síce spolu títo americkí punkáči fungujú už viac než dvadsať rokov, Fall Out Boy sa do Prahy po prvý raz pozrú až tento rok. Do hlavného mesta Českej republiky prinesú svoje najväčšie hity i pripravovaný ôsmy štúdiový album.

Preznamenaním veľkolepého večera sú aj predskokani ako Lyndsey Gunnulfsen pod pseudonymom PVRIS a Joe Mulherin pod pseudonymom nothing,nowhere.. Koncert sa uskutoční 18. októbra 2023 v pražskej Sportovní hale Fortuna.

Turné s názvom So Much for (Tour) Dust odkazuje na pripravovaný rovnomenný projekt, ktorý vyjde 24. marca, teda 4 roky od toho posledného s názvom Mania. Zároveň ide o ich prvý vydaný album vo vydavateľstve Fueled by Ramen, pod ktorým vydávajú celú kariéru aj slávni Twenty One Pilots.

Fall Out Boy začali svoju hudobnú púť v roku 2001 vo Wilmette v americkom štáte Illinois. Kapelu s koreňmi v hardcore punkovej scéne založili basák Pete Wentz a gitarista Joe Trohman. Krátko nato sa pripojili aj spevák a gitarista Patrick Stump a bubeník Andy Hurley.

Po dvoch rokoch debutovali s albumom Take This To Your Grave, ktorý magazín Rolling Stone označil ako piaty najlepší popunkový album všetkých čias. Komerčný úspech prišiel na rad až v roku 2005 vďaka druhému albumu From Under The Cork Tree. Toho sa v USA predalo viac než 2,7 miliónov kusov, čím sa stal ich najpredávanejším albumom vôbec.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS, Spotify

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame