Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Masked Wolf, autor megahitu spred 2 rokov, vystúpi v Prahe (VIDEO)
masked wolf
Zdroj: TS
KLIPSvetNewsEDMHIP-HOPVideo

Raper Masked Wolf, autor megahitu spred 2 rokov, vystúpi v Prahe (VIDEO)

Raper Masked Wolf mieri do Prahy

Skladba Astronaut In The Ocean doslova ovládla internet, vďaka tomuto megahitu, ktorý zviditeľnil meno Masked Wolf po celom svete. Raper sa počas dvoch rokov dostal zo sociálnych sietí do rádií a na predné priečky virálnych playlistov.

Vyrastal na Eminemovi a 50 Centovi a aj napriek tomu, že sleduje súčasné trendy v trape, dáva prednosť hip-hopu s inšpiratívnym energickým flowom. V pražskom klube SaSaZu vystúpi už 15. mája 2023.

S hudobnou tvorbou začal už v trinástich rokoch a prvé single vydal v roku 2018. Prelomový album Astronomical z roku 2021 ho dostal medzi žiadaných spolupracovníkov, nielen rapových hviezd. Na svoje skladby si ho pozvali Bebe Rexha, Tom Walker či skupina Bring Me The Horizon.

Song Astronaut In The Ocean má dnes iba na Spotify viac než miliardu prehratí. Okrem americkej hitparády, kde sa pieseň vyšplhala na šieste miesto, ovládla aj českú a slovenskú digitálnu hitparádu. Spomínaný album Astronomical, ktorý tento hit uzatvára, sa objavuje aj indiepopová skupina X Ambassadors či raper Kevin Gates.

Masked Wolf v projekte hovorí o psychickom zdraví i spôsoboch, ktorými čelí spoločenským tlakom. Jeho osobné texty sprevádzajú povzbudzujúce beaty, takže nie nadarmo znie motto rapera nasledovne: „Predhoď ma svorke vlkov a ja sa vrátim ako jej vodca.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS, YouTube, Spotify

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame