Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ektor vydal singel Upgrade z pripravovaného albumu Detektor III (VIDEO)
ektor upgrade detektor III 3
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Ektor vydal singel Upgrade z pripravovaného albumu Detektor III (VIDEO)

Ektor a nový singel Upgrade

Jsem jí vytunil, vzal jsem jí na výlet,“ rapuje Ektor v novom odľahčenom videosingli Upgrade z očakávaného albumu Detektor III. No a kedy zavŕšenie úspešnej trilógie konečne vyjde? To nie je úplne jasné, keďže o sebe český raper v posledných mesiacoch veľmi nedával vedieť.

V bulvári a na sociálnych sieťach sa dokonca špekulovalo o tom, že má ísť za mreže. Fanúšikovia teda mohli len netrpezlivo dúfať a veriť, že ohlásený album Detektor III naozaj vyjde tak, ako raper sľúbil.

Pôvodne plánovaný termín je síce nenávratne preč, o to viac ale poteší správa, že je album už v súčasnosti na spadnutie a na svetlo sveta sa dostane už tento mesiac. Presný dátum nie je známy, ale nový videosingel k songu Upgrade, v ktorom sa Ektor objavuje v netypickej polohe.

Okrem už spomenutého, uvoľnene ladeného singlu, sprevádzajú príchod albumu aj krsty. Konkrétne 10. marca v pražskom Foru Karlín a v bratislavskom Edison Parku, kam Ektor so svojím tímom dorazí o týždeň neskôr, teda 18. marca.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame