Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Beyoncé mieri do sveta, po 7 rokoch oznámila svetové turné (VIDEO)
beyoncé turné
Zdroj: instagram.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPPOPVideo

Beyoncé mieri do sveta, po 7 rokoch oznámila svetové turné (VIDEO)

Beyoncé ohlásila svetové turné

Páni a dámy, majte sa na pozore, kráľovná Beyoncé totiž oficiálne potvrdila, že vyráža na turné okolo sveta. Jej sieť koncertov s názvom Renaissance World Tour začne európskou časťou, ktorá štartuje už na začiatku mája v Štokholme.

Popová diva sa na našom svetadieli pozrie aj do Veľkej Británie, Amsterdamu, Bruselu, Paríža, Frankfurtu či Hamburgu. Slovenskí fanúšikovia to nebudú mať mimoriadne ďaleko, jej posledná zastávka na svetovom turné bude totiž vo Varšave, hlavnom meste Poľska.

Beyoncé si podľa všetkého uvedomila, že mali Slováci počas The Formation World Tour problém s cestovaním. Vtedy totiž nemala koncert ani v jednej z našich susedných krajín. Tentokrát nám to všetko vynahrádza, avšak treba si dať pozor. Predpredaj vstupeniek na niektoré koncerty už začal, alebo už o pár dní začne. V každom prípade, praví fanúšikovia si túto udalosť nesmú nechať ujsť!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame