Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit a Ben Cristovao v depresívnej novinke, ktorá ti môže pomôcť (VIDEO)
majk spirit ben cristovao
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majk Spirit a Ben Cristovao v depresívnej novinke, ktorá ti môže pomôcť (VIDEO)

Majk Spirit a Ben Cristovao pomáhajú

Pravidelná československá spolupráca dostáva pokračovanie, Majk Spirit a Ben Cristovao vydávajú ďalší spoločný videoklip. Tentokrát ho dostáva pieseň Spiderman, ktorou chalani pomáhajú ľuďom s psychickými problémami. Song je súčasťou Benovho albumu PROTENKONTRAST, ktorý sa na streamovacie služby dostal na začiatku minulého leta.

Je ľahko depresívny a končí nasmerovaním na pomoc pri ťažkých životných situáciách, takže nechám skôr na Vás, nech sa to dostane k ľuďom, ku ktorým sa dostať má. Ďakujem celému tímu, ktorý na tom pracoval,“ píše Ben na svojom Instagrame. V popise pod videom apeluje na ľudí s psychickými problémami a aj na tých, ktorí takých poznajú, aby v akútnych prípadoch volali na číslo 112. Odkazuje ich tiež na dôležité webové stránky, ktoré im poskytnú ešte väčšiu pomoc.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame