koukr refew renne dang
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Koukr, Refew a Renne Dang v spoločnej temnej novinke Startup (VIDEO)

Koukr, Refew a Renne Dang

Traja československí interpreti, Koukr, Refew a Renne Dang, vydávajú druhý klip z EP Generace Panel, ktoré sa točí okolo pouličných tém. Projekt, ktorý obsahuje päť piesní, nám chalani predstavili prvým vizuálom k songu Plán A, ktorý vyšiel na Štedrý deň.

Dnes je vonku aj klip číslo dva, tentokrát k prvej skladbe EP-čka s názvom Startup. Chalani fanúšikom na Instagrame už poďakovali za to, že song dostali už po dvoch dňoch do YouTube trendov v Českej republike.

K projektu Generace Panel sme nechali vyrobiť iba 333 kusov CD, takže pokiaľ ťa tento projekt baví, jedná možnosť mať ho v zbierke aj s podpisom je teraz,“ píše Renne Dang na svojom Instagrame.

Raper zároveň uvádza, že jeho ďalšou zastávkou bude sólový album. Ten by bol jeho prvým od roku 2021, kedy vydal album DANG, na ktorý však nadviazal o rok neskôr aj rozšírenou verziou.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame