Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael vydal novinku 'Už Navždy', v klipe si vystrojil vlastný pohreb (VIDEO)
yael už navždy
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMHIP-HOPPOPVideo

Yael vydal novinku ‚Už Navždy‘, v klipe si vystrojil vlastný pohreb (VIDEO)

Mladý spevák Matúš Kolárovský, známy aj pod pseudonymom Yael, nám posúva horúcu novinku s názvom ‚Už navždy‘! V minulom roku prežíval poriadne turbulencie, okrem hudby či herectva sa interpret naplno venoval rôznym projektom. Stihol však nahrať skladbu My, ktorú venoval svojej malej dcérke a v horúcej novinke vystrojil svojmu starému „ja“ pohrebný obrad, v ktorom poukazuje na zmysel svojho života!

Yaela netreba špeciálne predstavovať, jeho fanúšikovia si na kvalitu už zvykli. Túto vetu podčiarkujú čísla pod jeho každým videoklipom a na streamovacích platformách. Po skladbe My, ktorú venoval svojej dcérke Nei, otvoril nový rok ďalšou skladbou, kde sa samotné dievčatko vyskytlo v hlavnej úlohe. Okrem nej sa vo videoklipe ukázala aj jej mama Veronika Nízlová. Celkový vizuál mala na starosti jeho dvorná produkčná rodina Illuminate pod vedením režiséra Martina Mika.

V klipe som chcel opísať a explicitne znázorniť ťažké obdobie, ktoré Matúš prežíval minulý rok. Preto sme mu vystrojili doslova pohreb. Nea, jeho dcérka je symbolom svetla v jeho živote, preto nesmela v klipe chýbať. A aj keď na prvú nejde o najpozitívnejší klip, myšlienka a finálny výsledok je. Veď asi všetci sa niekedy cítime ako na vlastnom pohrebe, no príde niekto – niečo, čo nám to svetlo ukáže. A toto sme chceli pretaviť do obrazov k silnému textu, ktorý Matúš napísal,” vysvetľuje myšlienku vizuálu režisér Martin Miko z Illuminate.

Yael v klipe ukázal aj svoju dcéru

Okrem skladby, ktorá znázorňuje vlastný pohreb a znova nájdenie seba samého mu komparz zahrali jeho blízki kamaráti, takže aj samotné natáčanie bolo veľmi emotívne. Po tom, ako ho pochovajú v truhle, k nemu pristúpi svetlo jeho života, ktoré znázorňuje práve Nea. Pohrebného ceremoniálu a rolu farára sa zhostil
Maxo Šrámek, známy z hudobných produkcii pre Majka Spirita či rôznych umelcov. Smútočnú výzdobu pripravil známy uchovávateľ spomienok cez odtlačky, Tomáš Stríž z pohrebníctva TOPA Memories.

Matúš sa v posledných záberoch ukáže so svojou dcérou v čiernej róbe, ktorú mu na mieru pripravil jeden z aktuálne najznámejších mladých návrhárov Lukáš Krnáč. Víťaz ocenenia Objav roka 2021 na Ruka Hore Awards plánuje aj ďalšie skladby, ktoré tvorí s hudobným producentom Maxom Miklošom alias Lil Maxom.

Mal som ťažký rok, najmä po tej pracovnej stránke. Som rád, že som si utriedil priority a že môžem viac času tráviť so svojou dcérkou, ktorá je mojim svetlom života ako je to zobrazené aj vo videoklipe. Je pre mňa všetkým, ako počuť v texte skladby, preto chcem aby vedela, že ‚zostane v mojom srdci ako princezná Arabela, už navždy‘. Verím, že ľudia pochopia metaforicky tento klip a že si z neho niečo vezmú aj pre seba. Predsalen je dôležité mať vo svojom živote svetlo, ktoré nás ženie vpred,” uzatvára Yael.

Albumy a produkty od Yaela si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame