Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali chystá v tomto roku novinky, bude pracovať na výberovke!
kali výberovke
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsEDMHIP-HOPVideo

Kali chystá v tomto roku novinky, bude pracovať na výberovke!

Kali začína pracovať na výberovke

Slovenský raper Kali začne v tomto roku pracovať na výberovke, teda na albume, ktorý bude obsahovať tie najväčšie hity. Bude obsahovať množstvo známych skladieb a na jeho tvorbu potrebuje aj pomoc svojich sledovateľov.

Veľa novej hudby chcem stihnúť urobiť tento rok, pretože mám pocit, že je už čas sa povenovať výberovke. Tá by mala obsahovať 40 skladieb, ktoré budú na novo prerapované, prespievané, hudby budú mať nový zvuk a oslovím veľa hostí. Tomuto sa chcem venovať celý rok 2024. Tento post dávam preto, lebo ma zaujíma, ktorá je tvoja najobľúbenejšia vec zo všetkých trinástich albumov.

Kali nedávno vydal aj videoklip k songu 40, ktorý symbolizuje jeho jubilejné narodeniny. Tie oslávil už v decembri a singel je jednou z prvých ochutnávok jeho očakávaného albumu Retrostar, ktorý vyjde už v budúcom roku. V roku 2023 však teda podľa týchto noviniek bude robiť aj na výberovom albume, takže bež na Instagram a napíš, ktoré songy by v ňom mali byť!

Albumy a produkty od Kaliho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame