miley cyrus album
Zdroj: instagram.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Miley Cyrus vydá po vyše dvoch rokoch nový album. V piatok je tu prvý singel (VIDEO)

Miley Cyrus predstavila svoj nový album

Americká speváčka Miley Cyrus predstavila svoj nový štúdiový album s názvom Endless Summer Vacation a oznámila aj dátum vydania! 30-ročný tínedžerský idol, ktorého pozná veľa ľudí aj ako Hannu Montanu, svoj nový projekt vydá 10. marca. Album nahrávala v Los Angeles a pripravila nás naň prvým teaserom, v ktorom Miley sedí pri bazéne a zdôrazňuje, že bude album aj podľa názvu sústredený na vodu, leto a slnko.

Prvý a zároveň aj hlavný singel s názvom Flowers vyjde už tento piatok, 13. januára. Jej posledný štúdiový album s názvom Plastic Hearts obsahuje viaceré hity ako Midnight Sky, rovnomenný song Plastic Hearts či Prisoner, na ktorom hosťuje britská speváčka Dua Lipa. Verným fanúšikom však venovala aj projekt Attention: Miley Live, ktorý vyšiel minulý rok a obsahuje živé verzie známych hitov.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Pitchfork

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame