the weeknd is there someone else?
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsEDMPOPVideo

The Weeknd vydal klip k songu ‚Is There Someone Else?‘. Už v auguste príde do Česka (VIDEO)

The Weeknd a klip k songu ‚Is There Someone Else?‘

Je to neuveriteľné, ale The Weeknd vydal svoj album Dawn FM už pred viac než rokom a tento raz vydáva klip k songu ‚Is There Someone Else?‚. Po songoch Sacrifice, Gasoline, Out of Time a How Do I Make You Love Me je tu aj piaty klip k najnovšiemu albumu. V novom vizuáli sa okrem speváka objavuje aj tanečníčka Mackenzee Wilson.

Po severoamerickej časti svetového turné príde kanadská superstar predstaviť svoju tanečnú a svetelnú šou aj do hlavného mesta Českej republiky. Stane sa tak už v lete, 6. augusta. Vlastným menom Abel Makkonen Tesfaye príde do Európy s After Hours Til Dawn Global Stadium Tour a jeho predskokanmi budú producenti Kaytranada a Mike Dean. Okrem Prahy má turné zastávku aj vo Varšave a viacerých mestách naprieč Nemeckom.

Albumy a produkty od The Weeknda si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame