Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ a Snoop Dogg na spoločnom songu? Už v marci to bude realita (VIDEO)
separ snoop dogg
Zdroj: instagram.com, npr.org
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Separ a Snoop Dogg na spoločnom songu? Už v marci to bude realita (VIDEO)

Separ a Snoop Dogg na songu?

Člen skupiny DMS, Separ, fanúšikov poriadne prekvapil, 31. decembra totiž na svojom Instagrame oznámil, že mu na očakávanom albume Flowdemort hosťuje Snoop Dogg! O tejto novinke sme sa dozvedeli vďaka jednému z príspevkov, v ktorom sumarizoval predošlý kalendárny rok. V tretej fotke príspevku vidíme menší sneak-peek albumu, v ktorom jasne vidno, že sa v jednom z trackov spojil s americkou hip-hopovou legendou.

Použitie samplu, alebo len Snoopovho hlasu sa nepredpokladá, takže by sme sa mali dočkať plnohodnotného featu, do ktorého Separ poriadne investoval. Nový album tak ide po stopách amerického hip-hopu, keďže v klipe k songu New York Freestyle Separ rapoval na miestach, kde vyrastal The Notorious B.I.G..

Separ však nebude prvým slovenským interpretom, komu sa podarilo Snoopa dostať na feat. Pred ním sa to už podarilo producentovi Tomimu Popovičovi vďaka tracku Say Say Say či duu Twiins, ktoré tvoria Veronika a Daniela Nízlové.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: instagram.com, npr.org

Komentáre

Odporúčame