dame cover album
Zdroj: Instagram/adamvandame
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Dame predstavil cover svojho nového „najlepšieho albumu“, ktorý kúpiš len u nás!

Dame predstavil cover svojho nového projektu

Raper a člen skupiny DMS, Dame, dnes oficiálne spúšťa predpredaj svojho nového štúdiového albumu a predstavil aj jeho cover. Netradične pôjde o dvojalbum, čo potvrdil aj na svojom Instagrame.

Z môjho pohľadu fakt zaujímavý koncept, 31 mojich skladieb naraz bude slušný náklad. Celkom sa v tom zamotávam, lebo už klasicky nahrávam, editujem a efektujem všetko ja a je toho naozaj veľa.

Niekto by z toho vydal tri albumy, a to nehovorím o tom, že som nahral podľa mňa už cez 40 vecí, lebo nie všetko, čo urobím, som ochotný dať von. Robia na tom za mňa najlepší zvukári u nás a sme super zohraní s tým, čo z toho chceme dostať, aj hudobne som vyberal veľmi pekné, zaujímavé produkcie, fakt sa na to teším a hrozne ma zaujíma čo na to poviete.

Dame 24. decembra na streamovacie služby uverejnil singel Celý rok s Erikou Rein, pretože nechcel aby ostal „zabudnutý v šuflíku“. Dnes spolu so synom oslavuje a spúšťa predpredaj albumu, ktorý je jeho najreprezentatívnejšou prácou zatiaľ.

Zajtra, na prvé narodeniny pre mňa najdôležitejšieho človeka, spúšťam predpredaj môjho nového dvojalbumu. Toto je front cover. Skús či ti došiel názov, čiastočne sa nedá napísať. Nikdy som nebol so svojou hudbou a zvukom spokojnejší, 31 plnohodnotných skladieb, žiadne intro/outro/skit. 2 CD, 31 mojich vecí v brutálnom obale s krásnym bookletom všetko spod mojich rúk. Povedz to všetkým.

Albumy a produkty od Dameho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram/adamvandame

Komentáre

Odporúčame