Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Aless oficiálne vydala svoju nástupovku do ringu s názvom FNC! (VIDEO)
aless fnc song
Zdroj: Instagram/aless_capparelli
NewsČeskoEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Aless oficiálne vydala svoju nástupovku do ringu s názvom FNC! (VIDEO)

Aless vydala nástupovku ‚FNC‘

Raperka a speváčka Aless svojich fanúšikov na Instagrame včera večer informovala o tom, že jej nástupovka s názvom FNC je oficiálne vonku! Song, ktorý predstavoval pre mladú Slovenku motiváciu počas cesty do ringu, sa už nachádza na všetkých streamovacích službách. Ako všetci dobre vieme, Dominika Mirgová bola však 27. decembra nad jej sily a aj napriek náročnej príprave svojej súperke a kolegyni z hudobnej brandže podľahla.

Raperku prehra nezložila, práve naopak. Zobrala si z nej všetky pozitíva a celú skúsenosť vníma ako posilnenie do budúcna, čo potvrdila aj na svojom Instagrame.

Neviem či existuje spojenie ako ‚krásna prehra‘, väčšinou je to skôr ‚sweet victory‘, ale pre mňa včera bola presne taká a ešte s krajším zápasom, ktorý som si neskutočne užila. Milión emócií, eufória šťastia, milujem to. Keby je to iba na mne, v kúsku duše si tak potichu hovorím, že by som v tejto športovej ceste kľudne pokračovala.

Už dlho som si pódium neužila tak, ako práve toto. Vyhrala som oveľa viac ako výhru. Zažila som neopísateľný zážitok a ďakujem každému jednému z Vás za všetku podporu, že ste stáli pri mne a boli mi oporou, počas našej skoro trojmesačnej challenge a samozrejme ďakujem FNC za možnosť byť súčasťou tohto projektu. Na tento deň nikdy nezabudnem.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram/aless_capparelli

Komentáre

Odporúčame