Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Drake bol v roku 2022 vo Švédsku zadržaný políciou, čo sa stalo? (VIDEO)
drake polícia švédsko
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOPVideo

Raper Drake bol v roku 2022 vo Švédsku zadržaný políciou, čo sa stalo? (VIDEO)

Drake zadržaný švédskou políciou

Pred pár dňami to bol influencer Andrew Tate a v roku 2022 bol políciou zadržaný aj svetoznámy raper Drake. Po internete sa rozšírilo video, v ktorom je 36-ročný rodák z kanadského Toronta, oblečený v oranžovom hábite, odvádzaný políciou k ich autu. Stalo sa tak vo Švédsku a aj napriek tomu, že mu nevidno do tváre, je mimoriadne pravdepodobné, že šlo o neho. Predovšetkým podľa účesu, jemnej brady a farby pokožky.

Spomínané video si môžeš pozrieť nižšie, Drake ho sám uverejnil na svoj Instagram, ide o druhú časť príspevku, stačí scrollnúť doprava. Už 14. júla sa na sociálnych sieťach začalo pošuškávať, že Drakea zatkli vo Švédsku spolu s jeho ochrankou kvôli prechovávaniu marihuany. Krátko nato sa na Twitteri začal objavovať hashtag Free Drake. Zástupca rapera nakoniec pre XXL potvrdil, že rapová hviezda nebola zatknutá.

Autor songov Sticky či Started From The Bottom však niekoľko dní po fámach uverejnil na Instagrame fotografiu listu údajne od Úradu prokuratúry pre švédsku národnú policajnú radu. Noviny zaznamenali viacero vecí, vrátane toho, že príjemca bol zadržaný po tom, čo bol podozrivý z trestného činu.

Odvtedy sa však všetci posunuli ďalej. Napriek tomu chcel Drake ešte očividne v tomto roku všetkým pripomenúť, že sa skutočne dostal do konfliktu so zákonom.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, xxlmag.com, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube, 

Komentáre

Odporúčame