Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ: "Mám za sebou najúspešnejší rok života, staviam rezort v Indonézii."
separ boxerský zápas turné dovolenka
Zdroj: Instagram
NewsHIP-HOPVideo

Separ: „Mám za sebou najúspešnejší rok života, staviam rezort v Indonézii.“

Separ na Instagrame zhrnul rok 2022

Slovenský raper Separ má za sebou ďalší úspešný rok a na svojom Instagrame sa s fanúšikmi podelil o pár viet, ktorými zhŕňa posledných 365 dní. „Tento rok som oslávil 36 rokov a bol to zatiaľ najúspešnejší rok môjho života. Rozbehli sme toľko úspešných projektov, že ani neviem, ktorý bol ten naj,“ uviedol.

Vrátil sa tiež k spolupráci so sieťou čerpacích staníc, ktorej na začiatku veľa ľudí neverilo: „Keď sme rozbehli spoluprácu s OMV, boli ľudia, ktorým to bolo smiešne. Dnes máme na konte niekoľko dlhodobo najpredávanejších produktov a keď niekto nazrel do čísel, tak zostal bledozelený a už sa určite nesmeje. Samozrejme, zrazu je normálne, že ľudia robia potravinové produkty. Však chvalabohu, vo svete to interpreti robia už desaťročia.

Run, bankovka či rezort v Indonézii

V súvislosti s potravinovými produktami sa postaral aj o nový alkoholický nápoj, ale fanúšikom pripomína aj ďalšie úspechy a novinky.

„Rum, ktorý sme vytvorili v spolupráci so svetovou špičkou Pilsarums, ktorého sa predalo na tisíce litrov bez inej ako e-shop distribúcie, je splnený sen, na ktorom sa robilo roky. Čoskoro ho zoženieš aj inde ako na e-shope. Obrovský výpad je, že s pár kamošmi sme sa dali dokopy a staviame rezort v Indonézii. Pamätná bankovka a jej enormný úspech bola tiež super.

V neposlednom rade ďakuje za všetko a dodáva, že nový projekt sa už blíži: „Ďakujem aj za streamy, počúvanosť, predaj merchu Hood Hero brandu a koncerty. Ďakujem, že som už druhý rok čistý a verím, že tá k*rva sa už nikdy nevráti. Mám zdravú rodinu, dostávam lásku, mám okolo seba dream team a robíme kroky, ktoré menia hru. Ďakujem Vám za to, že môj prime time netrval rok ani dva, ale že trvá už tak dlho, že tomu sám nechápem. 

V roku 2023, konkrétne 2. marca, spustíme predaj môjho nového projektu Flowdemort, do ktorého som dal všetko, čo aktuálne dokážem. Majte rok 23 úspešnejší jak všetky doteraz a hlavne buďte zdraví. Vidíme sa.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame