Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Saimonsa sa s rokom 2022 lúči songom So Mnou Celý Hood! (VIDEO)
saimonsa so mnou celý hood
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Saimonsa sa s rokom 2022 lúči songom So Mnou Celý Hood! (VIDEO)

Saimonsa v novinke So mnou celý hood

Saimonsa sa s rokom 2022 lúči štýlovo a vydáva skladbu So mnou celý hood, v ktorej podľa vlastných slov urobila progres. Slovenská raperka vydala novinku včera, 29. decembra a ide o jej prvú sólovú novinku po dlhej dobe, keďže spolupracovala s Taipanom Hazeom a Sergeiom Barracudom. Saimonsa sledovateľom na Instagrame prezradila, že ide o ochutnávku jej nového albumu, ktorý je „v procese“.

Nie je to random pesnička. Dlhšiu dobu som sama nevydala nič. V poslednej dobe som vždy mala feat, tak Vám chcem darovať ešte v tomto roku skladbu, kde som urobila za mňa progres. Túto skladbu som vybrala z rozrobeného albumu, ktorý mám v procese. Uvidíme, ako to skončí, zatiaľ o tom moc nechcem hovoriť. Čo je však podstatné, na Silvestra (31.12) mám narodeniny a chcem Vám dať skladbu, aby ste so mnou oslávili moje narodeniny a vstúpili do nového roka štýlovo.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame