Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali oslávil 40. narodeniny a vydal nový song s názvom 40! (VIDEO)
kali 40
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsFUNKHIP-HOPVideo

Kali oslávil 40. narodeniny a vydal nový song s názvom 40! (VIDEO)

Kali má 40 a vydal song 40

Nový štúdiový album Retrostar síce vyjde až na konci roka 2023, no Kali nás naň pripravuje už tretím singlom s názvom 40! Song vyšiel dnes, 30. decembra aj spolu s vizuálom, ktorý zrežíroval dlhoročný kolega rapera Dušan Krajčovič. Kali v songu oslavuje svoje 40. narodeniny, ktoré oficiálne oslávil včera a fanúšikom na Instagrame v súvislosti s týmto jubileom venoval pár horúcich viet.

Necítim sa byť starší, ale skúsenejší, no aj tak sa ešte necítim byť učiteľom, ostávam žiakom. Stále dostávam lekcie, ale to bude asi tým, že som ten žiak, čo sedel v poslednej lavici a miesto počúvania si po nej kreslil. Neprosím si viac peňazí, drahé šperky a väčšie auto. Chcel by som len, aby bola moja rodina zdravá a aby som mal dosť síl ,aby som sa mohol o ňu starať ešte tak raz toľko rokov.

Milujem Vás bez ohľadu na to, či vás poznám osobne, alebo mi len prajete zdravie a šťastie. Milujem Vás bez ohľadu na to, či ste mi v živote ublížili alebo ma milovali. Mám 40 a nemám už čas sa na niekoho hnevať. Ďakujem. Váš Kali.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame