Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rytmus: "Keď Kontrafakt zahrá v O2 Arene, už to bude bežné." (VIDEO)
rytmus sajfa level lama kontrafakt
Zdroj: youtube.com
NewsHIP-HOPVideo

Rytmus: „Keď Kontrafakt zahrá v O2 Arene, už to bude bežné.“ (VIDEO)

Rytmus v novom dieli Level Lama

Rytmus sa v internetovej šou moderátora Sajfu s názvom Level Lama objavil už po štvrtý raz a opäť šlo o zaujímavý a zábavný rozhovor. Chalani sú v osobnom živote dlhodobými kamarátmi a ich spojenie je vždy uvoľnené a v rozhovoroch sa dozvieme čosi nové. Vlastným menom Matej Cifra sa rapera v jednej z otázok pýtal či ide v prípade ich očakávaného vystúpenia v pražskej O2 Arene o jednorázovú záležitosť, alebo je tu niekto, kto to po nich zopakuje.

Určite sa to ešte bude opakovať. Vždy niekto niečo dá pred tými, čo sa boja. To vždy robil Kontrafakt, po nás to už začalo byť bežné. O2 Arena je taká vec, že musíš byť známy v Čechách, povypredávať Sasazu, Forum Karlín, takže je tam nejaká história,“ dodal Rytmus.

Sajfa sa v jednej z posledných otázok Rytmusa pýtal, kto sa na neho zo súčasnej scény v súčasnosti doťahuje. „Dáme O2 Arénu, tak niekto po nás to dá. Ale či niekto určuje niečo skôr, tak to stále nie,“ odpovedal raper.

23. septembra 2023 zavíta Kontrafakt do českého hlavného mesta s jediným cieľom a to prepísať históriu živých koncertov. Lístky si môžeš zakúpiť v sieti Ticketportal, pričom tie najlacnejšie začínajú na sume 990 českých korún, teda približne 40 eur.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame