Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Váženie pred Fight Night Challenge 3 bolo opäť vyhrotené (VIDEO)
fight night challenge 3 váženie
Zdroj: youtube.com
NewsČeskoEventySlovenskoVideo

Váženie pred Fight Night Challenge 3 bolo opäť vyhrotené (VIDEO)

Máme za sebou váženie pred Fight Night Challenge 3

Oficiálne váženie pred galavečerom Fight Night Challenge 3 je oficiálne minulosťou a opäť sme boli svedkami vyhrotených momentov! Z pohľadu hudobníkov nás zaujímali predovšetkým Martin Valihora a Erik Tresor, ktorí si to medzi sebou rozdajú aj napriek tomu, že ich od seba delí približne 10 kíl.

Ďalší súboj, tentokrát speváčok a raperiek, do ringu postaví Aless a Dominiku Mirgovú. Tento fight bude patriť medzi najsledovanejšie a pôjde o vôbec prvý čisto ženský zápas v histórii FNC.

Veľkú pozornosť však na seba opäť strhol aj Frayer Flexking, pričom jeho súboj s účastníkom televíznej show Imrichom „Baronom“ Štefánikom patrí medzi najočakávanejšie. Obaja momentálne zmenili status svojich účtov na Instagrame na súkromné, takže veríme, že sa okrem fyzickej prípravy snažia aj o maximálne vylepšenie svojej psychickej stránky.

Podujatie Fight Night Challenge sa uskutoční už dnes o 18:00 v Zoner Bobyhall v Brne. Kto sa chystá osobne, alebo cez internet sledovať tieto súboje?

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame