Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Erik Tresor nám posúva špeciálny drillový singel Na Betón! (VIDEO)
erik tresor na betón
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Erik Tresor nám posúva špeciálny drillový singel Na Betón! (VIDEO)

Erik Tresor v novinke Na Betón

Raper Erik Tresor sa nám v tomto roku pripomenul len dvakrát, albumom Tresorofky a singlom Na Betón, ktorý vydal až na samom konci roka. Novinka vyšla v piatok, 23. decembra aj s videoklipom, ktorý zrežíroval Lukas Tresor. Master si na starosť zobral Gbod, ktorý skladbe dodal poriadny bojový náboj.

Erik už totiž v súčasnosti dolaďuje posledné detaily na Fight Night Challenge, ktorý sa uskutoční už v utorok v brnenskom Zoner Bobyhall a zmerá si v ňom sily s bubeníkom a hudobníkom Martinom Valihorom.

Erik je vďačný za fanúšikovskú podporu, ktorú cíti a dodáva, že už onedlho vydá ďalšie pecky. „Trezorovci, ja Vám veľmi pekne ďakujem za silnú podporu a prezdieľavanie novej skladby. Nejde mi všetko pridať do storyčiek, nechápem prečo mi tú možnosť neukazuje. O to však vôbec nejde, lebo podpora z vašej strany je silná, a to je najväčší základ. Čoskoro pokračujeme s ďalšími porciami,“ uviedol raper na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame