Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Monika Bagárová a Ben Cristovao vydali klip k spoločnej skladbe Něco Víc (VIDEO)
monika bagárová ben cristovao něco víc
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPReggaetonRnBVideo

Monika Bagárová a Ben Cristovao vydali klip k spoločnej skladbe Něco Víc (VIDEO)

Bagárová a Cristovao majú ‚Něco Víc‘

Síce nie sú spolu, ale prostredníctvom nového klipu k songu Něco Víc si už nemusíme iba predstavovať ako by spolu Monika Bagárová a Ben Cristovao ladili. Už v šou Superstar medzi nimi verejnosť videla prejsť iskru a oni sa ju v skladbe z Monikinho nového albumu rozhodli obnoviť. O hudobnú stránku nahrávky sa postaral Tomi Popovič a vizuál zrežíroval Dominik Hungr. Po songoch Vysněná a Karma ide o tretí song z albumu Silnější, ktorý dostal aj svoj videoklip.

Bena a Moniku spojila šou Superstar, kde sa spoznali v roku 2009. Vtedy 22-ročný Ben skončil celkovo na siedmom mieste a iba 15-ročná o dve priečky vyššie. V rokoch 2010 až 2012 spolu tvorili pár a medzitým aj vytvorili svoju jedinú oficiálnu pieseň s názvom Chci. Aj napriek tomu, že sa rok po jej vydaní rozišli, po celý čas ostali dobrými priateľmi a mali medzi sebou naďalej dobré vzťahy.

Song, ktorý dnes ráno dostal svoj vizuál, sa nachádza na Monikinom treťom štúdiovom albume Silnější, ktorý si môžeš zakúpiť exkluzívne iba v našom Ruka Hore shope!

Albumy a produkty od Moniky Bagárovej si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame