imt smile 30. výročie
Zdroj: instagram.com/imtsmile
KLIPSK/CZNewsPOPROCKVideo

Skupina IMT Smile oslavuje 30. výročie založenia! V roku 2023 plánujú turné (VIDEO)

Skupina IMT Smile oslavuje 30. výročie založenia

Jedna z našich najobľúbenejších hudobných skupín, prešovská pop-rocková formácia IMT Smile oslavuje jubilejné 30. výročie svojho založenia! Názov kapely je zložený z iniciálok Ivana a Mira Táslerovcov a počas jej existencie spolupracovala s Katkou Knechtovou, Petrom Bičom, bubeníkmi Martinom Valihorom a Mariánom Slávkom a mnohými ďalšími.

Okrem množstva známych hitov vydali viac než 10 albumov, pričom v tom najnovšom s názvom Život človeka v roku 2022 sa prostredníctvom songu Bolo to tak dávno vrátili späť na úplný začiatok.

Bol som tam vtedy s mojím bratom a priateľmi,
tešili sme sa z práve zrodenej kapely,
hrali sme prvé piesne na starých gitarách
a že sú rozladené, nikto sa nestaral.

A mol, C dur a G a sóla nesmelé
Verili sme, že sa časom všetkým ľuďom v kapele
Splní pár snov.

IMT Smile v budúcom roku vyrazí v mesiacoch máj, jún a júl na jedinečné turné, ktoré už oficiálne ohlásili na svojom Instagrame. Medzi ich zastávky patria Nové Zámky, Trenčín, Michalovce, Poprad, Bratislava a aj Východná. Okrem toho však potešia aj všetkých Britov a Slovákov, ktorí žijú vo Veľkej Británii. 25. marca totiž vystúpia v klube 229 v rámci československej párty.

Albumy a produkty od IMT Smile si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify, Instagram

Zdroj titulného obrázku: instagram.com/imtsmile

Komentáre

Odporúčame