Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit vydal novinku Petrus, v ktorej predstavil neznámu speváčku Frederiku! (VIDEO)
majk spirit frederika petrus
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsFUNKHIP-HOPVideo

Majk Spirit vydal novinku Petrus, v ktorej predstavil neznámu speváčku Frederiku! (VIDEO)

Majk Spirit a Frederika v novinke Petrus

Slovenský raper Majk Spirit po viac než mesiaci vydáva nový song Petrus, v ktorom predstavuje neznámu speváčku Frederiku! Videoklip skladby, ktorá vyšla v nedeľu, 18. decembra, režíroval Michal Nemtuda spolu s tímom. O produkciu songu sa postaral multiinštrumentalista a klavirista Eugen Botoš. Ten ho posunul do žánru, ktorý v Majkovej tvorbe veľmi nepočujeme. O text sa postaral ADiss a produkčnú stránku si na starosť zobral Maiky Beatz.

Pokiaľ máme správne informácie, pre Frederiku by malo ísť o vôbec debutovú skladbu, minimálne pod týmto pseudonymom. Ak je tomu skutočne tak, ide o vstup na scénu ako hrom! Takáto hviezdna spolupráca hneď v prvej piesni sa často nevidí a Frederika sa jej zhostila vo veľkej pohode.

Kvôli natáčaniu vizuálu sa museli umelci s tímom presunúť do neďalekého Maďarska, neďaleko obce Dunakiliti do hotela Princess Palace & Golf. Zvyšné zábery boli natáčané neďaleko bratislavskej Starej tržnice v Galérii Nedbalka.

Albumy a produkty od Majka Spirita si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame