Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
P.A.T. rapuje v rómštine, vypočuj si novinku Sa o Roma s VladoBoys! (VIDEO)
p.a.t. vladoboys sa o roma
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

P.A.T. rapuje v rómštine, vypočuj si novinku Sa o Roma s VladoBoys! (VIDEO)

P.A.T. vydal rómsku novinku Sa o Roma!

Pouličný Autor Tónov alias P.A.T. vydal svoj posledný tohtoročný song, tentokrát ide o skladbu Sa o Roma, ktorá je v rómskom jazyku! Raper sa v novinke spojil s VladoBoys, ktorí tracku dodali potrebný šmrnc a na začiatku refrénu nám vysvetľujú, čo znamená názov songu. Pravdepodobne ide o preklad slov „všetci cigáni“, čo P.A.T. vtipne dopĺňa slovami „moja farba kože podobná jak cappuccino„.

V prípade VladoBoys nejde o neznáme meno, fanúšikovia rómskej hudby určite dobre vedia, že chalani majú na YouTube videoklipy, ktorých počty pozretí sa počítajú v miliónoch!

P.A.T. sa o vydanie songu podelil aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame. Priznal, že touto nahrávkou uzatvára aktuálny kalendárny rok.

Milí moji fanúšikovia. Už strašne dlho som uvažoval nad tým, že urobím takýto track. Od začiatku mojej kariéry mám fanúšikov bielych aj čiernych. Vážim si každého jedného z vás rovnako. Tentokrát vám ponúkam náhľad do našej rómskej kultúry a v tomto tracku ma môžete počuť rapovať aj v mojom rodnom jazyku – v rómštine. Okorenil som to tak, že som pozval na refrén VladoBoys. Prajem vám krásne sviatky a týmto trackom by som ukončil tento rok. Pekný večer. Váš Franto.

Albumy a produkty od P.A.T.-ho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame